Sligro Foodservice

De kern van het bedrijf is Sligro Foodservice. Sligro zit altijd dichtbij de klant doordat we op veel locaties door heel Nederland zitten. De klant kan de producten zelf halen (in de ZB) of laten bezorgen (door een BS). Sligro heeft een groot en compleet assortiment vol met kwaliteitsproducten. Daarnaast heeft Sligro de beste medewerkers in dienst. Vakmensen die iedere dag hun uiterste best doen om klanten goed te helpen. Onze klantgerichtheid is uniek. Persoonlijk. We helpen onze klanten met oplossingen om hun klanten en gasten perfect te bedienen.

Sligro weetjes

Sligro heeft meer dan 75.000 producten in het assortiment

In 1 jaar tijd verkoopt Sligro 20 Miljoen bitterballen

Er zijn 8 BezorgService locaties door heel Nederland

Onze verspartner Smit Vis verkoopt 1,5 miljoen kilo vis per jaar. Hiermee is Smit Vis de grootste leverancier van verse vis in de horeca

Zoveel kopjes koffie van het eigen merk Alex Meijer worden er jaarlijks in Nederland gedronken

Om alle Sligro kerstpakketten in één keer te kunnen vervoeren heb je 2000 vrachtwagens nodig

Er rijden in het hoogseizoen iedere dag 550 vrachtwagens op de weg

Sligro heeft 50 zelfbedieningsvestigingen (ZB) door heel Nederland

Er werken meer dan 2900 medewerkers bij Sligro in de ZB vestigingen en BS locaties, met 27 verschillende nationaliteiten

Groothandel

Sligro is een groothandel. Een groothandel is een onderneming die tussen de fabrikanten en de detailhandel of horeca zit. Het gaat hier altijd om de handel in grotere hoeveelheden goederen. Alleen mensen die een bedrijf hebben kunnen een Sligro-pas aanvragen en hiermee inkopen doen bij Sligro.

Wat verkopen we?
Sligro verkoopt alles op het gebied van eten oftewel foodproducten. Verse producten, kwaliteitsproducten, veel exclusieve en eigen merken. Maar ook niet etenswaren oftewel non-foodproducten die je wel nodig hebt als je bijvoorbeeld een restaurant hebt. Sligro heeft bijvoorbeeld vele soorten koffie, van koffiebonen tot koffiepads. Van koffiemelk tot koekjes voor bij de koffie. Maar ook koffiekopjes en koffiezetapparaten. Alles wat je nodig hebt als je koffie wil aanbieden aan gasten.

Wie zijn onze klanten?

Die inkopen en koken voor restaurants, bedrijfskantines en cafetaria’s.

Onze klanten met een eigen bedrijf waarvoor ze eten, drinken en non-food producten komen kopen.

De gepassioneerde hobbychef, Sligro heeft alles in huis om thuis professioneel te kunnen koken.