Klantbestelling

14:00
De chef-kok verwacht morgenavond veel gasten in zijn restaurant. Om al deze klanten perfect te kunnen bedienen heeft hij lekkere verse producten nodig. Hij gaat online naar Sligro.nl en plaatst daar zijn bestelling om 14:00 ’s middags.

03:00
Nadat de bestelling binnen is gekomen en verwerkt zorgen de orderverzamelaars ervoor dat alle producten worden verzameld. De bestelling wordt gereed gemaakt en klaargezet voor verzending.

05:00
Omdat de verse producten ook echt vers moeten zijn is het belangrijk dat de bestelling op juiste moment wordt geleverd. Niet te lang van te voren dus. Maar ook niet te laat om te starten met de voorbereidingen voor het koken. De transportplanners zorgen ervoor dat de bestelling met de juiste vrachtwagen mee gaat en dat de klant de bestelling op het gewenste tijdstip ontvangt.

08:00
Deze bestelling wordt om 8:00 in de Sligro vrachtwagen geladen.

10:00
De chauffeur levert de bestelling af bij de klant in de keuken om 10:00. De chef-kok heeft alle ingrediënten om te kunnen starten met de voorbereidingen.