Over het hoofdkantoor

In Veghel staat het hoofdkantoor van Sligro Food Group. Er werken ongeveer 450 mensen. Deze medewerkers werken voor de verschillende bedrijfsonderdelen van Sligro Food Group. Zo is er bijvoorbeeld de Directie, ICT, afdeling Inkoop, afdeling Personeelszaken en de afdeling Marketing.

Wat gebeurt er op hoofdkantoor?
Er gebeurt veel op het hoofdkantoor. Er zijn wel 15 verschillende afdelingen. We nemen een kijkje bij 3 afdelingen.

Directie

De directie van Sligro Food Group bestaat uit 3 personen. De CEO is Koen Slippens, de directievoorzitter van Sligro Food Group. Omdat Sligro Food Group zo groot is zijn er naast de CEO nog twee directeuren. Zo is er de CFO, de financieel directeur, Rob van der Sluis. En de directeur Foodservice, Willem-Jan Strijbosch.

Inkoop

De afdeling Inkoop is iedere dag bezig om de mooiste en lekkerste producten in te kopen zodat ze aan onze klanten verkocht kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld een inkoper Wijn. Deze inkoper bezoekt de wijngaarden en proeft de wijn. Zo weet hij zeker dat de wijn lekker is en goed wordt gemaakt. Deze wijn komt dan in het Sligro aanbod. Dat betekent dat klanten deze wijn in de Sligro zelfbedieningsvestiging kunnen kopen of online kunnen bestellen.

P&O

Wanneer je 4000 medewerkers in dienst hebt moet er veel geregeld worden. Bijvoorbeeld;

  • Dat de juiste mensen gevonden voor het werk door het uitzetten van vacatures.
  • Dat de medewerkers het fijn vinden om bij Sligro te werken.
  • Dat alles goed geregeld is zodat je je werk goed kunt doen.
  • Dat de medewerkers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen, een leven lang leren!

Omdat we leren en jezelf blijven ontwikkelen zo belangrijk vinden voor onze medewerkers hebben we de Sligro Academy opgezet. Elke Sligro Food Group medewerker heeft toegang tot meer dan 200 opleidingen. Dit kunnen online learnings zijn die je op je smartphone kunt volgen of een training van meerdere dagen waar je bijvoorbeeld alles leert over een product, verkopen of leidinggeven.